1. Maak een keuze uit de sieraden. Bij elk sieraad is een kopje “extra informatie” hier staat de minimale hoeveelheid haar beschreven die nodig is. (hoe meer haar hoe mooier het eindresultaat, u krijgt het haar dat overblijft netjes terug)

2. Plaats het uitgekozen sieraad(en) in uw winkelwagen.

3. Kies een manier van verzenden of vul hier een inlever/afhaalpunt in. (let op voor België en Duistland kiest u de juiste verzendkosten)

4. Vul alle adres gegevens in.

5.Noteer bij “Bestel notities” de te graveren naam(en) en of u sier of blokletters. Kiest u voor meerdere sieraden geef dan ook aan waar de graveringen moeten komen.

Geef hier ook de Ringmaat en/of pols maat op.

6. Maak een keuze uit de betaalmethode, accepteer de algemene voorwaarde en plaats u bestelling.

7. Volg de betaal instructies in het scherm via ideal of bancontact/mr cash, kiest u voor directe bankoverschrijving krijgt u de bankgegevens te zien in het scherm.

8. U ontvangt via e-mail een bevestiging print deze uit deze voegt u bij het haar.

* Als u niet in de gelegenheid bent om het formulier uit te printen mag u zelf een brief toevoegen waar minimaal op moet staan: uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, email, het gekozen sieraad en het bestelnummer. Als het sieraad gegraveerd moet worden duidelijk de naam vermelden in blokletters.

9. Verpak het haar (uit de staart met een elastiekje gebundeld als pluk of vlecht) met hierbij het bevestiging formulier. Ik raad aan om te kiezen voor een stevig doosje zodat dit niet beschadigd raakt in het sorteercentrum bij de post en bij voorkeur met track&trace.

10. Stuur het pakket/envelop op of breng het langs op het aangegeven inlever/afhaalpunt.

* Verzendadres:

Aviiso

Schoolstraat 10

2678 BM De Lier.

Nederland

11. U ontvangt een bevestiging.

12. Nu wordt uw sieraad vervaardigd.

De levertijd van een sieraad gaat in vanaf het moment dat het haar en de betaling ontvangen zijn. De levertijd van de sieraden is tussen de 14 en 21 dagen.

Wordt de levertijd langer brengen wij u hiervan op de hoogte. Wilt u de bestelling voor een bepaalde datum in huis hebben proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

13. Als uw sieraad af is ontvangt u hiervan bericht waarna hij verzend(ophaal) klaar gemaakt.

14. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw sieraad opgestuurd of naar de afhaalpunt gebracht.

* Heeft u gekozen voor een afhaalpunt ontvangt u van ons bericht als uw sieraad daar opgehaald kan worden.

16. Wij horen graag of u tevreden bent met het resultaat en waarderen een recensie op de website of een vermelding op facebook. Bent u ontevreden horen wij dit ook zsm via info@aviiso.nl dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.