Hoe Werkt Het

Bestel via onze website en stuur daarna de haren samen met de bevestiging of factuur naar ons op in een doosje met track&trace. U kunt de haren ook persoonlijk afgeven bij een inleverpunt.
Zodra wij de haren hebben ontvangen sturen we binnen enkele dagen een bevestiging. De levertijd is op dit moment 6 weken na ontvangst van de haren.
Zodra uw sieraden klaar zijn sturen wij u de track&trace informatie en gaat uw pakket mee met postNL. U kunt uiteraard ook uw bestelling ophalen bij een van onze inleverpunten.

Stappenplan:

1. Maak een keuze uit de sieraden. Bij elk sieraad is een kopje “extra informatie” hier staat de minimale hoeveelheid haar beschreven die nodig is. (hoe meer haar hoe mooier het eindresultaat, u krijgt het haar dat overblijft netjes terug)

2.Noteer de maat van het sieraad indien nodig.

3.Noteer de gravure, LET OP per sieraad staat er aangegeven in de omschrijving of er een gravure kan en waar de mogelijkheden zijn.

4.Ook eventuele opmerkingen kunnen hier genoteerd worden.

5.Plaats het uitgekozen sieraad(en) in uw winkelwagen.

6. Kies een manier van verzenden of vul hier een inlever/afhaalpunt in. (let op voor België en Duitsland kiest u de juiste verzendkosten)

7. Vul alle adres gegevens in.

8. Maak een keuze uit de betaalmethode, accepteer de algemene voorwaarden en plaats u bestelling.

9. Volg de betaal instructies in het scherm via ideal of bancontact/mr cash, kiest u voor directe bankoverschrijving krijgt u de bankgegevens te zien in het scherm.

10. U ontvangt via e-mail een bevestiging print deze uit deze voegt u bij het haar. ( Kijk eventueel ook even in uw spam/ongewenste e-mail box)

* Als u niet in de gelegenheid bent om het formulier uit te printen mag u zelf een brief toevoegen waar minimaal op moet staan: uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, email, het gekozen sieraad en het bestelnummer. Als het sieraad gegraveerd moet worden duidelijk de naam vermelden in blokletters.

11. Bundel de haren als pluk of vlecht en bij huisdieren haren mogen de haartjes in een zakje. Voeg deze samen met het bevestiging formulier. Ik raad aan om te kiezen voor een stevige doos zodat dit niet beschadigd raakt in het sorteercentrum bij de post en met track&trace zodat we kunnen zien waar het pakket is. LET OP! Stuur NOOIT alle haren op maar alleen die we nodig hebben voor uw sieraden. Dit omdat er altijd een kans is dat de haren kwijt raken bij de post en dan heeft u nog haren achter de hand.

12. Stuur het pakket/envelop op of breng het langs op het aangegeven inlever/afhaalpunt.

* Verzendadres:

Juwelier Nederlof

t.a.v. Aviiso

‘t Raadhuisplein 1

2678 CD

De Lier

Nederland

13. U ontvangt een bevestiging. ( Tijdens vakantie krijgt u een bevestiging zodra wij de post opgehaald hebben)

14. Nu wordt uw sieraad vervaardigd.

De levertijd van een sieraad gaat in vanaf het moment dat het haar en de betaling ontvangen zijn en is op dit moment 4 tot 6 weken.

Wordt de levertijd langer brengen wij u hiervan op de hoogte. Wilt u de bestelling voor een bepaalde datum in huis hebben proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

15. Als uw sieraad af is ontvangt u hiervan bericht waarna hij verzend(ophaal) klaar gemaakt.

16. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw sieraad opgestuurd of naar de afhaalpunt gebracht.

* Heeft u gekozen voor een afhaalpunt ontvangt u van ons bericht als uw sieraad daar opgehaald kan worden.

17. Wij horen graag of u tevreden bent met het resultaat en waarderen een recensie op de website of een vermelding op facebook. Bent u ontevreden horen wij dit ook zsm via info@aviiso.nl dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Chat openen
1
WhatsApp
Scan de code
Bedankt voor uw interesse in de sieraden van Aviiso. Als u vragen heeft hoor ik het graag.