Beste bezoeker,
Het maken van sieraden is iets wat ik met veel plezier doe.
Na het overlijden van mijn paard Camie in 2009 kreeg ik van een stal genoot een armbandje zelf gemaakt met haar vanuit de staart. Hier was ik heel erg van onder de indruk. Een paar jaar later werd ook haar beste maatje ingeslapen en heb ik hetzelfde initiatief genomen. Op deze armband kreeg ik veel reacties en heb zo voor kennissen wat sieraden gemaakt.
Begin 2015 ben ik een collectie van edelstaal gaan ontwerpen en in april 2015 is de website van Aviiso online gekomen.  Door een hele leuke en goede samenwerking met goudsmid Gerwin Nederlof hebben we nu ook een uitgebreide collectie met sterling zilver en 14 karaats goud.
 
Eind 2018 ben ik begonnen aan het zadkine vakschool in Schoonhoven met het volgen van de cursus goudsmid waar ik alle technieken van het smeden leer. Elke les keer ik terug vol inspiratie voor nieuwe ontwerpen en zin om aan de slag te gaan om voor u de mooiste herinnering te maken.
Kwaliteit en service staan heel hoog. Ik kies voor materialen met een lange levensduur en help u graag met het kiezen van het juiste sieraad. De collectie is uniek en sieraden kunnen helemaal naar wens ontworpen worden.
Met zorg maak ik graag een sieraad voor u met het haar van uw geliefde paard of huisdier.

Met vriendelijke groet,

Myrna Nieuwhof

Een perfecte herinnering die je altijd bij je kan dragen

Met liefde gemaakt uit de beste kwaliteit edelmetalen.
Myrna Nieuwhof

Een sieraad met het haar van uw geliefde paard

Een prachtig aandenken aan uw beste maatje

Een uniek aandenken aan uw lieve kat

Leuke collectie met bijzondere sieraden