Over

Lees hier meer over Aviiso en mijzelf

Beste bezoeker,

Kwaliteit en service staan bij ons heel hoog. Ik kies voor materialen met een lange levensduur zodat u lang uw sieraad bij zich kunt dragen. De collectie bestaat uit mooie klassieke, unieke en dagelijks te dragen ontwerpen.

Vrijwel de gehele collectie ligt bij juwelier Nederlof in de Lier. Hier kunt u de sieraden in het echt bekijken en advies krijgen bij het kiezen van het juiste sieraad. Zelf ben ik elke zaterdag van 09:00 tot 15:00 aanwezig om u persoonlijk te adviseren. Op doordeweekse dagen kunnen mijn collega’s u de sieraden laten zien maar wilt u persoonlijk advies neem dan contact met mij op via info@aviiso.nl of whatsapp om een afspraak te maken. Wij kunnen voor u ook een sieraad naar wens ontwerpen en smeden uit sterling zilver of 14 karaat goud.

Aviiso sinds 2015

Na het overlijden van mijn paard Camie in 2009 kreeg ik van een stal genoot een armbandje zelf gemaakt met haar vanuit de staart. Hier was ik heel erg van onder de indruk. Een paar jaar later werd ook haar beste maatje ingeslapen en heb ik hetzelfde initiatief genomen. Op deze armband kreeg ik veel reacties en heb zo voor kennissen wat sieraden gemaakt.

Begin 2015 ben ik een collectie van edelstaal gaan ontwerpen en in april 2015 is de website van Aviiso online gekomen.  Door een hele leuke en goede samenwerking met goudsmid Gerwin Nederlof hebben we sinds 2016 een uitgebreide collectie met sterling zilver en 14 karaat goud.

Eind 2018 ben ik begonnen aan het zadkine vakschool in Schoonhoven met het volgen van de cursus goudsmid waar ik alle technieken van het smeden leer. Elke les keer ik terug vol inspiratie voor nieuwe ontwerpen en zin om aan de slag te gaan om voor u de mooiste herinnering te maken.

Met vriendelijke groet,

Myrna Nieuwhof

Chat openen
1
WhatsApp
Scan de code
Bedankt voor uw interesse in de sieraden van Aviiso. Als u vragen heeft hoor ik het graag.