Ambassadrice

Lees hier meer over Feline de Jonge

Sinds juni 2020 mag ik met trots de ambassadrice zijn van Aviiso! Op dit moment heb ik vier prachtige sieraden en elk met hun eigen betekenis. Een medaillon met paardenhaar van mijn pony Marley die ik vooral tijdens speciale gelegenheden draag, een gouden kettinkje met stijgbeugels die in elkaar vallen die ik echt iedere dag draag om iets sjieks maar toch iets dat met paarden te maken heeft te dragen. En een bedeltje voor om mijn pandora armbandje en een hanger met de haren van Ollie waarvan ik veel te vroeg afscheid heb moeten nemen.

Met alle sieraden ben ik ontzettend blij en ik draag het met veel plezier. Myrna denkt altijd goed mee naar wat mogelijk is en houdt ook van originaliteit, zo springt zij toch er toch uit vergeleken met andere paardenhaarsieraden-makers. Ook het contact met Myrna is heel fijn, altijd bereikbaar en ze zorgt er ook voor dat je bestelling prachtig ingepakt bij je thuis komt. Een hele beleving om je sieraad uit te pakken!

Met veel trots kan ik zeggen dat vanaf oktober 2021 het eerste sieraad dat door mij ontworpen werd, met hulp van mijn volgers, verkrijgbaar is via de webshop!

Wil je meer over mij weten neem dan HIER een kijkje op mijn website of social media kanalen.

Groetjes Feline

marley
WhatsApp Image 2021-02-18 at 19.43.13
WhatsApp Image 2021-04-22 at 15.21.03

De sieraden die Feline draagt

Chat openen
1
WhatsApp
Scan de code
Bedankt voor uw interesse in de sieraden van Aviiso. Als u vragen heeft hoor ik het graag.