Informatie

Beste bezoeker,

Mijn naam is Myrna Nieuwhof en het maken van sieraden is iets wat ik met veel plezier doe.

Na het overlijden van mijn paard Camie in 2009 kreeg ik van een stal genoot een armbandje zelf gemaakt met haar vanuit de staart. Hier was ik heel erg van onder de indruk. Een paar jaar geleden werd ook haar beste maatje ingeslapen en heb ik hetzelfde initiatief genomen. Op deze armband kreeg ik veel reacties en heb zo voor kennissen wat sieraden gemaakt.

Begin 2015 ben ik een collectie van edelstaal gaan ontwerpen en in april is de website van Aviiso online gekomen.  Door een hele leuke en goede samenwerking met goudsmid Gerwin Nederlof hebben we nu ook een uitgebreide collectie met sterling zilver en 14 karaats goud.

Kwaliteit en service staan heel hoog. Ik kies voor materialen met een lange levensduur en help u graag met het kiezen van het juiste sieraad. De collectie is uniek en sieraden kunnen helemaal naar wens ontworpen worden.

Met zorg maak ik graag een sieraad voor u met het haar van uw geliefde paard.

Met vriendelijke groet,

Myrna Nieuwhof

 

COMMENTS (3)

 1. Eva

  Hoi, ik heb net het dekje met de veren besteld. U/je:) maakt echt suuuuuupermooie ontwerpen! Maar mijn vraag is Hoelang het meestal duurt voordat het dekje is aangekomen, ik kijk er namelijk erg naar uit;) groetjes

  • Myrna Nieuwhof

   Beste Eva,

   Bedankt voor uw compliment!!
   Uw dekje gaat morgen mee met de post en zal zaterdag al bij u thuis bezorgt worden!! u hoeft dus niet (heel) lang meer te wachten 🙂

   Bedankt voor uw bestelling.
   Met vriendelijke groet,
   Myrna Nieuwhof

 2. Anouk

  Lieve Myrna, ik kan je bijna niet vertellen hoe mooi ik mijn ketting van Badr vind. Hoe blij ik ermee ben en hoe prachtig zijn haren erin verwerkt zijn. Bedankt voor het op dezelfde liefdevolle manier terugsturen van de rest van zijn haar, dat zegt al heel veel over jou.
  Duizendmaal dank voor mijn mooie ketting, Anouk 💙🌈🦄Badr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *