Hoe werkt het

Hoe werkt het:

1. Maak een keuze uit de sieraden. In de omschrijving staat de minimale hoeveelheid haar beschreven die nodig is. (hoe meer haar hoe mooier het eindresultaat)

2. Plaats het uitgekozen sieraad(en) in uw winkelwagen.

3. Kies een manier van verzenden of vul hier een inlever/afhaalpunt in. (let op voor België kies berekenen verzendkosten dit kost namelijk €10,00)

4. Vul alle adres gegevens in.

5.Noteer bij opmerkingen de te graveren naam(en) en of u sier of blokletters. Kiest u voor meerdere sieraden geef dan ook aan waar de graveringen moeten komen.

Geef hier ook de Ringmaat en/of pols maat op.

6. Plaats de bestelling.

7. U ontvangt een bevestiging per email met betalingsgegevens.

8. Print het bestelformulier/bevestiging uit deze voegt u bij het haar.

* Als u niet in de gelegenheid bent om het formulier uit te printen mag u zelf een brief toevoegen waar minimaal op moet staan: uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, email, het gekozen sieraad en het bestelnummer. Als het sieraad gegraveerd moet worden duidelijk de naam vermelden in blokletters.

9. Verpak het haar (uit de staart met een elastiekje gebundeld als pluk of vlecht) in een envelop met hierbij het bevestiging formulier.

10. Stuur de envelop op of breng het langs op het aangegeven inlever/afhaalpunt.

* Adres: Schoolstraat 10, 2678 BM De Lier.

11. U ontvangt een bevestiging als het haar ontvangen is.

12. Nu wordt uw sieraad vervaardigd. Wij proberen de sieraden altijd zsm af te hebben gemiddeld duurt een levering 14 dagen na ontvangst van het haar. Wordt de levertijd langer brengen wij u hiervan op de hoogte. Wilt u de bestelling voor een bepaalde datum in huis hebben proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

13. Als uw sieraad af is ontvangt u hiervan bericht waarna hij verzend(ophaal) klaar gemaakt.

14. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw sieraad opgestuurd of naar de afhaalpunt gebracht.

* Heeft u gekozen voor een afhaalpunt ontvangt u van ons bericht als uw sieraad daar opgehaald kan worden.

16. Wij horen graag of u tevreden bent met het resultaat en waarderen een recensie op de website of een vermelding op facebook. Bent u ontevreden horen wij dit ook zsm via info@aviiso.nl dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *